Purity




Η φύση δημιουργεί συνεχώς έργα τέχνης παντού γύρω μας τα οποία λόγο των έντονων ρυθμών της καθημερινότητας, συνήθως,  δεν προλαβαίνουμε να εκτιμήσουμε. Επάνω λοιπόν σε μερικές στιγμές ηρεμίας, εμπνευστήκαμε από αυτή την ομορφιά και δημιουργήσαμε τη συλλογή "Purity".

Χειροποίητο κολιέ περιστέρι, dionfelle, φτιαγμένο από φυσικό ξύλο meranti και γνήσιο δέρμα, από τη συλλογή Purity. Dove
Dove
Χειροποίητο κολιέ dionfelle, φτιαγμένο από φυσικό ξύλο ελιάς και γνήσιο δέρμα, από τη συλλογή Purity. The tree of life
Tree


Η ιδέα πίσω από τη συλλογή είναι η δημιουργία κοσμημάτων με φιγούρες που συναντάμε καθημερινά μέσα στο χάος της πόλης και δεν τους δίνουμε ποτέ σημασία. Φιγούρες που αν είχαμε το χρόνο να παρατηρήσουμε για λίγο, έχουν τη δύναμη να μας χαλαρώσουν και να μας κάνουν να δούμε την καθημερινότητα από μία πιο ανθρώπινη και θετική σκοπιά.

Τα Purity παίρνουνε μορφή από τον έντεχνο συνδυασμό του φυσικό ξύλου και του γνήσιου δέρματος. Τα δύο αυτά υλικά έχουν την ιδιότητα να συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους και να μας χαρίζουν κομψά και ανάλαφρα κοσμήματα για όλες της ώρες της ημέρας.

Χειροποίητο κολιέ πεταλούδα dionfelle, φτιαγμένο από φυσικό ξύλο purple heart και γνήσιο δέρμα, από τη συλλογή Purity. Butterfly
Butterfly

Aκόμη ένα γνώρισμα της συγκεκριμένης συλλογής είναι οι ανάγλυφες επιφάνειες που έχουμε δημιουργήσει στα ξύλινα στοιχεία οι οποίες δίνουν μία τρισδιάστατη αίσθηση στις δημιουργίες μας. Η κατεργασία των Purity γίνεται φυσικά εκατό τις εκατό στο χέρι.

 

Χειροποίητα κολιέ dionfelle από τη συλλογή Purity, φτιαγμένα από φυσικά είδη ξύλων και γνήσιο δέρμα. Περιστέρι, Δέντρο, Πεταλούδα
Για να δείτε τη σειρά "Purity" Πατήστε εδώ

 

-
 



 

 

Χρήσιμες Πληροφορίες

 

 

Παραγγελία

 

 

Αποστολή

Χονδρική

 

Επιστροφές

 

 

Εξέλιξη Παραγγελίας

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

 

 

email: dionfelle@gmail.com

 

 

Εργαστήριο:

4ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Βόλου Λάρισας

ΤΚ: 38500

Τηλ. / Fax: 24210 43355

Ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα έως

Παρασκευή (ώρες καταστημάτων)

 
 

 

Όροι Χρήσης - Προσωπικά Δεδομένα