Lines




Χειροποίητα σκουλαρίκια dion&felle φτιαγμένα από συνδυασμό φυσικών ξύλων και ασήμι 925, από τη συλλογή Lines.
Lines

Εμπνευσμένοι από την ομορφιά του γεωμετρικού στοιχείου της γραμμής  αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τη συλλογή χειροποίητων σκουλαρικιών “Lines”. Η διαχρονικότητα, η κομψότητα, αλλά και η αυστηρότητα που χαρακτηρίζουν τις ευθείες γραμμές είναι και ο λόγος που θέλαμε να φτιάξουμε μία συλλογή κοσμημάτων βασισμένη σε αυτές. Ευθείες γραμμές, ακανόνιστου μήκους, λεπτού πάχους, χωρίς αρχή και τέλος και απολύτως ίσιες!

Πρόκειται για κρεμαστά σκουλαρίκια που αποτελούνται είτε από ένα, είτε από το συνδυασμό περισσότερων διαφορετικών φυσικών ξύλων. Τα πολύχρωμα φυσικά χρώματα των υλικών που χρησιμοποιήσαμε για την κατασκευή τους έρχονται σε αντίθεση με την αυστηρότητα και την ευθύτητα της γεωμετρίας τους χαρίζοντας ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Χειροποίητα σκουλαρίκια dion&felle φτιαγμένα από φυσικό ξύλο Wenge και ασήμι 925, από τη συλλογή Lines.
Lines

 

Τα κρεμαστά ξύλινα σκουλαρίκια της σειράς “Lines” είναι ευκολοφόρετα, ευκολοσυνδίαστα, ταυτόχρονα όμως και τόσο ιδιαίτερα. Τα μεταλλικά μέρη τους αποτελούνται από καθαρό ασήμι και είναι τόσο ελαφριά που μπορείτε να τα φοράτε όλη την ημέρα χωρίς καν να καταλάβατε ότι είναι εκεί!

 

Χειροποίητα σκουλαρίκια dionfelle, φτιαγμένα από διάφορα είδη φυσικών ξύλων και ασήμι 925. Συλλογή χειροποίητων σκουλαρικιών Lines.
Για να δείτε τη συλλογή Lines πατήστε εδώ!

 

-
 



 

 

Χρήσιμες Πληροφορίες

 

 

Παραγγελία

 

 

Αποστολή

Χονδρική

 

Επιστροφές

 

 

Εξέλιξη Παραγγελίας

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

 

 

email: dionfelle@gmail.com

 

 

Εργαστήριο:

4ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Βόλου Λάρισας

ΤΚ: 38500

Τηλ. / Fax: 24210 43355

Ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα έως

Παρασκευή (ώρες καταστημάτων)

 
 

 

Όροι Χρήσης - Προσωπικά Δεδομένα