Παραγγελία




Χρειάζεται να δημιουργήσω λογαριασμό για να κάνω παραγγελία;

Στην ιστοσελίδα μας είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε λογαριασμό για να προβείτε σε μία παραγγελία. Η δημιουργία λογαριασμού είναι πολύ απλή και σύντομη. Για να φτιάξετε τον λογαριασμό σας θα χρειαστεί να συμπληρώσετε μόνο το email σας και τον κωδικό πρόσβασης, για να προχωρήσετε όμως σε παραγγελία θα πρέπει να έχετε συμπληρώσει και τα στοιχεία διεύθυνσης όπου και θα αποσταλλούν τα προϊόντα. Με τον τρόπο αυτό θα έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε τα προσωπικά σας στοιχεία έτσι ώστε να μην μπαίνετε στη διαδικασία να τα συμπληρώνετε από την αρχή κάθε φορά που θέλετε να παραγγείλετε.

 

Μπορώ να ακυρώσω μία παραγγελία;

Μία παραγγελία μπορεί να ακυρωθεί εφόσον δεν έχει ακόμη αποσταλεί. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει ήδη αποσταλεί θα πρέπει να ακολουθήσετε την διαδικασία επιστροφής προϊόντος. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστείτε επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο 24210-43355 (ώρες καταστημάτων).

 

Που μπορώ να δω την κατάσταση της παραγγελίας μου;

Εφόσον έχετε παραγγείλει το προϊόν χρησιμοποιώντας τον προσωπικό σας λογαριασμό μπορείτε πολύ εύκολά να ελέγξετε την κατάσταση της παραγγελίας επιλέγοντας ‘’οι παραγγελίες μου’’ στο menu του λογαριασμού σας. Στο πεδίο αυτό μπορείτε να δείτε το ιστορικό όλων των παραγγελιών σας καθώς και να ενημερωθείτε για το στάδιο εξέλιξης αυτών που εκκρεμούν. 

 

Με τι τρόπο μπορώ να πληρώσω την παραγγελία μου;

Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας είναι οι εξής:

1)     Κατάθεση στην τράπεζα: Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό που αντιστοιχεί στην παραγγελίας σας στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

Εθνική Τράπεζα:

Ibank: GR98 0110 2020 0000 2020 0247 755 

Δικαιούχος: Αρβανίτης Διονύσιος

Τράπεζα Πειραιώς:

Ibank: GR66 0172 6120 0056 1208 6608 271

Δικαιούχος: Αρβανίτης Διονύσιος

 

2)     Αντικαταβολή: Με αυτόν τον τρόπο πληρωμής δίνεται το ποσό κατά την παράδοση του προϊόντος στην συνεργαζόμενη εταιρία courier.

-
 



 

 

Χρήσιμες Πληροφορίες

 

 

Παραγγελία

 

 

Αποστολή

Χονδρική

 

Επιστροφές

 

 

Εξέλιξη Παραγγελίας

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

 

 

email: dionfelle@gmail.com

 

 

Εργαστήριο:

4ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Βόλου Λάρισας

ΤΚ: 38500

Τηλ. / Fax: 24210 43355

Ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα έως

Παρασκευή (ώρες καταστημάτων)

 
 

 

Όροι Χρήσης - Προσωπικά Δεδομένα