Χονδρική




Η εταιρεία Dion&Felle διαθέτει όλες τις συλλογές προϊόντων που προβάλλονται στο eshop: www.dionfelle.gr και σε χονδρική πώληση. Όλα τα προϊόντας μας είναι εκατό τις εκατό χειροποίητα και φτιαγμένα από φυσικά υλικά. Το γεγονός ότι όλα μας τα αξεσουάρ και κοσμήματα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου και αποκλείστηκα στην Ελλάδα, μας δίνει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε μεγάλη ευελιξία σε ότι αφορά τις ελάχιστες απαιτούμενες ποσότητες χονδρικής καθώς και τους χρόνους αποστολής και παράδοσης στο χώρο σας.

Η φιλοσοφία μας απέναντι στις εταιρείες που επιλέγουν να συνεργαστούν μαζί μας έχει ως γνώμονα την σταθερή ποιότητα των προϊόντων μας, τη συνέπια σε ότι αφορά τα χρονοδιαγράμματα παράδοσης, καθώς και την άμεση επικοινωνία και εξυπηρέτηση σας.

Για τη δημιουργία ενός λογαριασμού χονδρικής στην ιστοσελίδα μας θα χρειαστεί να ακολουθήσετε την αυτοματοποιημένη διαδικασία συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής φόρμας που θα βρείτε παρακάτω.

Δημιουργία Λογαριασμού Χονδρικής

Στη συνέχεια εμείς θα εξετάσουμε τα στοιχεία που μας έχετε δώσει και θα εφόσον ο έλεγχος ολοκληρωθεί με επιτυχία θα σας αποστείλουμε ηλεκτρονικό μήνυμα αποδοχής του λογαριασμού σας με όλα τα στοιχεία που θα χρειαστείτε για να τον ενεργοποιήσετε.

Για οποιαδήποτε ερώτηση η διευκρίνιση χρειαστείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στο τηλέφωνο: 242 10 433 55(ώρες καταστημάτων) ή στο wholesale@dionfelle.gr

-
 



 

 

Χρήσιμες Πληροφορίες

 

 

Παραγγελία

 

 

Αποστολή

Χονδρική

 

Επιστροφές

 

 

Εξέλιξη Παραγγελίας

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

 

 

email: dionfelle@gmail.com

 

 

Εργαστήριο:

4ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Βόλου Λάρισας

ΤΚ: 38500

Τηλ. / Fax: 24210 43355

Ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα έως

Παρασκευή (ώρες καταστημάτων)

 
 

 

Όροι Χρήσης - Προσωπικά Δεδομένα