Papillons




Χειροποίητα κολιέ dion&felle, φτιαγμένα από φυσικό ξύλο meranti συνδυασμένα με μεταλλικά στοιχεία, από τη συλλογή Papillons.
Papillons Metal
Papillons like.... bow ties! Τα papillons είναι μία συλλογή χειροποίητων κοσμημάτων γυναικείων κολιέ, εμπνευσμένα από την κλασική φιγούρα του ανδρικού παπιγιόν, που έχουν αποδοθεί σε μινιμαλιστικό ύφος και έχουν πάρει σάρκα και οστά με τον πιο φυσικό τρόπο. Ως λάτρεις των φυσικών υλικών συνδυάσαμε την ζεστασιά του φυσικού ξύλου με την αρχοντιά του γνήσιου δέρματος και την κομψότητα του μετάλλου δημιουργώντας τα πιο ιδιαίτερα 'φιογκάκια’ που έχετε δει. Το εκατό τις εκατό χειροποίητο φινίρισμα των Papillons και η ξεχωριστή αισθητική του φυσικού ξύλου κάνουν τα μέλη και αυτής της συλλογής μοναδικά στο είδος τους. 
Χειροποίητα κολιέ dion&felle, φτιαγμένα από φυσικά ξύλα πεύκου, meranti και καρυδιάς, συνδυασμένα με γνήσιο δέρμα, από τη συλλογή Papillons.
Papillons Leather
Πρόκειται για μια συλλογή που τη δημιουργήσαμε με πολύ μεράκι και όρεξη, διακριτικά αλλά και τόσο σικάτα κολιέ, που μπορούν να φορεθούν από το πρωί με ένα απλό t-shirt, μέχρι και το βράδυ ολοκληρώνοντας ένα πιο elegant look.

 

 

-
 



 

 

Χρήσιμες Πληροφορίες

 

 

Παραγγελία

 

 

Αποστολή

Χονδρική

 

Επιστροφές

 

 

Εξέλιξη Παραγγελίας

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

 

 

email: dionfelle@gmail.com

 

 

Εργαστήριο:

4ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Βόλου Λάρισας

ΤΚ: 38500

Τηλ. / Fax: 24210 43355

Ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα έως

Παρασκευή (ώρες καταστημάτων)

 
 

 

Όροι Χρήσης - Προσωπικά Δεδομένα